Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Радина Кърджилова се разхожда в Парка на чудесата

отпечатай новината

15.11.2018 12:23 | Видян 2011 пъти

Радина Кърджилова се разхожда в Парка на чудесата

В ролята на майка на свободолюбиво и диво момиче влиза Радина Кърджилова във филмовото заглавие „Парка на чудесата“. За целта, тя застава зад микрофона, а специфичната й енергия ще бележи цялата анимация, която малките зрители ще могат да гледат от 19 април догодина на 2D и 3D.

Това е дебют за звездата на „Народния театър“ в анимациите, с което самата тя се отправя към поредното си предизвикателство.

Главната героиня в „Парка на чудесата“ - малката мечтателка Джун, пък е поверена на Михаела Филева, която подобно на персонажа си се впуска смело и с много ентусиазъм в уникалното преживяване.

Сюжетът накратко ни пренася в изоставен и опустял парк. Между ръждясалите увеселителни съоръжения се чуват единствено хаотичните разговори на единствените му обитатели – животните, безсилни да възродят приказното място без помощта на Джун. На първо място обаче, тя самата ще трябва да повярва в силата на мечтите и въображението си.

Сред животните с адресна регистрация в парка ще видим любезният „домакин“ - син и тромав мечок, отговорникът по сигурността - авторитетен таралеж и маймунка, създателка на вълшебствата.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !