Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сандра Бълок дари $100 000 за животните, евакуирани в Калифорния

отпечатай новината

14.11.2018 15:10 | Видян 1531 пъти

Сандра Бълок дари $100 000 за животните, евакуирани в Калифорния

Сандра Бълок дари 100 000 долара, за да се осигурят грижи за животните, които бяха евакуирани по време на пожарите в Калифорния, съобщи Контактмюзик.

Пожари опустошиха редица райони в Южна Калифорния, включително Малибу и Калабасас. Огнената стихия накара редица знаменитости да напуснат домовете си. Заедно с хората бяха евакуирани и много домашни любимци.

Сега става ясно, че 54-годишната холивудска знаменитост е дарила значимата сума на организацията Хуманно общество на окръг Вентура, която ще допринесе да бъдат спасени домашни любимци и ще се грижи за тях.

В постнато от въпросната организация послание във Фейсбук се казва, че тя е признателна за направеното от Бълок и семейството й дарение на стойност 100 000 долара.

"Усилията ни за спасяване и евакуиране на тези животни привлякоха вниманието на Сандра и нейния екип, които засвидетелстваха подкрепата си", се уточнява в посланието. "Бълок и семейството й се свързаха и с други организации. Този път тя искаше да помогне на онези, които са на "фронтовата" линия и се притичват на помощ на изложени на опасност животни, като се надява, че и други ще направят същото."

Дарението на звездата от филма Бандитките на Оушън ще даде възможност да се осигурят грижи за редица животни, включително коне, бикове, магарета, свине, кокошки, патици, кучета и котки, които бяха принудени да избягат от бушуващите пожари.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !