Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Любов в богатство и бедност – в новия сериал Бедната Силвана по bTV Lady

отпечатай новината

09.11.2018 15:41 | Видян 1435 пъти

Любов в богатство и бедност – в новия сериал Бедната Силвана по bTV Lady

Бедната Силвана ще вълнува любителите на латино сериалите от 21 ноември, всеки делничен ден в 18:00 ч. по bTV Lady. Една от най-гледаните испаноезични продукции за последните няколко години е поучителна история, в която животът се променя внезапно, при това без предупреждение.

Освен с вълнуващ сюжет, хитовата поредица на тв гиганта Телемундо ще изненада зрителите и с първокласен актьорски състав, оглавяван от обичаната от милиони по цял свят Марица Родригес.

Историята

Силвана Виясеньор, по-позната като Чивис, е майка на три момичета и съпруга на един от най-влиятелните бизнесмени в Хиалиа. Тя живее спокоен, уютен и охолен живот в богаташко предградие, докато един ден всичко не се преобръща на 180 градуса.

След като бива уличен във финансова измама, съпругът ѝ Антонио Хосе изчезва внезапно от страната, оставяйки нея, трите им дъщери – Мария Хосе, Мария де лос Анхелес и Мария Гуадалупе, и тъща си – колоритната баба Трини, на улицата с десетки дългове. Данъчните взимат апартамента на плажа и всички останали имоти, а на Чиви не ѝ остава нищо друго, освен да се изнесе под наем в беден квартал.

Предадена дори и от най-близките си приятели, които ѝ обръщат гръб, Силвана се опитва да вдъхне кураж на семейството си, но безуспешно. Никоя от петте изискани дами не е свикнала нито да чисти, нито да готви, нито да пък дори да си поръчва такси сама.

Съдбата изпраща и още едно „изпитание“ за Чиви в лицето на новия ѝ съсед Мануел Гаярдо – вдовец, баща на четири деца и лидер на рибарския пазар в квартала, с когото повеждат истинска война. Но къщите дуплекс са с толкова тънки стени, че е неизбежно любовта да не премине през тях…

Въпросът е дали Чиви и Мануел ще могат да преодолеят конфликтите, и напук на социалния статус да признаят, че има превличане между тях, ще успеят ли петте разорени дами да свикнат с новия си начин на живот и кое от двете – парите или обичта, са в основата на щастието…

Актьорите

Обичаната колумбийска актриса Марица Родригес е позната с ролите си в редица хитови новели като излъчените по bTV Любов в пустинята и Непокорен ангел, а също Лицето на другата и много други. За нея това е последно актьорско превъплъщение, след като в началото на годината реши да се оттегли от екрана, за да се посвети на семейството си. Тогава тя смени и името си на Сара Минц, водена от религията на съпруга си, която започна да изповядва – юдаизъм.

В ролята на Мануел е Карлос Понсе, с когото Марица си партнира за втори път след Жестока любов, излъчен и у нас по bTV. Актьорът, оглавявал многократно класациите за най-секси латино актьор, признава, че Силвана без пари е сред любимите му проекти именно заради забавните и в същото време завладяващи сюжетни линии, в които се преплитат непрестанно двете „враждуващи“ фамилии Виясеньор и Гаярдо.

Снимки може да видите ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !