Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Златка и Джисъза правят секс 20 пъти седмично

отпечатай новината

09.11.2018 10:06 | Видян 2577 пъти

Златка и Джисъза правят секс 20 пъти седмично

Най-коментираната напоследък светска двойка у нас – Златка Райкова и Благой Георгиев, предизвикаха фурор с броя на сексуалните си начинания за седмица.

По време на тест за съвместимост в предаването Биг Брадър: Most Wanted, където в момента се подвизават плеймейтката и футболистът, те трябваше да отговорят на въпроса колко често се отдават на сладки страсти.

Русата изкусителка отговори, че 2 или 3 пъти на ден, а Джизъса – 20 на седмица. С това те обраха овациите на съквартирантите си, пише Монитор.

По време на любовната викторина стана ясно още, че са заедно официално от 3 месеца, а дебютната си целувка запечатали на 13 септември в кола. Тук феновете направиха сметка, че ако датите са правилни, то първият месец изобщо не са се целували.

Русата Златка заяви, че бъдещата им дъщеря ще бъде кръстена на нейната майка – Виктория, като уточни, че Джизъса още не й е направил такава.

Георгиев обаче заяви, че иска да има дете от Райкова, като това бил най-милият му жест към нея. Красавицата пък определи за най-трогателен факта, че футболистът й предложил да живеят заедно на втория ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !