Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Скалата награби Нора Недкова

отпечатай новината

05.11.2018 16:24 | Видян 2766 пъти

Скалата награби Нора Недкова

Продуцентът и тв водещ Киро Скалата награби актуалната плеймейтка Нора Недкова. Любопитното е, че и двамата са родом от Варна, а освен това са и бивши съквартиранти от Къщата на Биг Брадър.

Разбира се двамата участваха в тв риалити на Нова по различно време. Светски коментатори се шегуват, че Нора като нищо може да мине за дъщеря на Скалата. В момента Мис Плеймейт е в страхотна физическа форма, а докато беше в Къщата тя всеки ден тренираше поне по два часа.

Неотдавна Киро се включи в благотворителната акция Ние плащаме, вие тренирате! реализирана чрез шоуто Крале на Силата с продуцент и водещ Кирил Вълчев Скалата. Тази година бандата на Фитнес Мания раздаде над 30 хиляди лева предметни награди и подаръци на участващите в София, Пловдив и Варна.

Редица знаменитости от спорта и шоу бизнеса се включиха, като мотиватори, демонстратори и специални гости, повечето от тях открития на Скалата, дебютирали на сцената на неговото телевизионно шоу преди десет години.

Имена като Нора Недкова, актрисата Анна Мария Чернева, лекоатлетката Мерлин Арно, певицата Ан Джи, героя от фермата Георги Варсамов, световния шампион по културизъм Йовко Тихов,мистър България Георги Йовчев останаха верни на фитнес мафията.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !