бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Ариана Гранде отмъщава на бившия с песен

отпечатай новината

06.11.2018 09:59 | Видян 2644 пъти

Ариана Гранде отмъщава на бившия с песен

След като комикът Пийт Дейвидсън си позволи да се изгаври с бившата си годеница Ариана Гранде в ефир, тя реши да му отвърне с песен.

„Благодаря, следващият!“, това ще е името на новия сингъл на поп сензацията, като тя дори загатна, че може да прерасне в цял албум.

Заглавието се появи първо като фраза в социалните мрежи, която чаровното миньонче написа по време на епизод на хумористичното предаване Saturday Night Live, в което 24-годишното момче е сценарист и актьор.  

След раздялата им той си взе серия почивка, но завръщането му обаче бе белязано от шеги относно изпълнителката на No Tears Left To Cry, макар той да не спомена името ѝ нито веднъж.

„Какво се случва? Премахвам много татуировки, забавно е.“, заяви той. Причината – Пийт си татуира няколко изображения в чест на Гранде. Дейвидсън дори увековечи на врата си Плейбой зайче, тъй като чаровната брюнетка е известна като почитател на този символ.

Пийт не пропусна да вмъкне и че си търси ново жилище, тъй като прекара последните месеци в дома на певицата.

Малко след като написа „Благодаря, следващият!“ в Туитър, певицата изтри коментара. През последните дни обаче тя пуска фрагменти от текст на песен, която явно ще носи това име.

„Имам толкова много любов, толкова много търпение. Взех си поука от болката и се оказа страхотно. Обичах и загубих, но виж какво имам и на какво ме научи. И затова ти казвам: благодаря, следващия“, написа в Туитър Ариана.

Припомняме, че певицата върна диамантения пръстен миналия месец. Искрата между 25-годишната красавица и Дейвидсън пламна през май, веднага след краха на отношенията ѝ с рапъра Мак Милър, който ни напусна след свръхдоза през септември.

Именно загубата на бившата ѝ муза е една от причините певицата да се бори с депресията и да отмени сватбата си, споделят нейни близки.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !