Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

5-те правила, които Меган Маркъл трябва да спазва

отпечатай новината

29.10.2018 15:58 | Видян 4021 пъти

5-те правила, които Меган Маркъл трябва да спазва

След като бременността на Меган Маркъл е потвърдена официално от кралското семейство, херцогинята на Съсекс е длъжна да спазва редица правила и традиции, определени от кралския двор.

Тези ограничения съществуват от много дълго време и Меган със сигурност не е първата “жертва” на кралските рестрикции. По време на своята бременност, Кейт Мидълтън също бе длъжна да се съобразява с тези правила.

Самите правила са далеч по-строги от кралския протокол, който Меган и Хари напоследък си позволяваха да нарушават, разменяйки си прегръдки и целувки на обществени места. Но имайки предвид щастливото събитие, което им предстои, е напълно разбираемо защо на двамата им е трудно да сдържат емоциите си.

Ето ги и 5-те правила, които бременната херцогиня трябва да спазва:

№1 Полът на бебето остава тайна

Докато първият наследник на Меган и принц Хари не се появи на бял свят, няма да бъде ясно какъв ще е полът му. Чак след раждането, кралското семейство ще обяви публично дали младото семейство има момиче или момче.

Тази мярка бе спазена и при Кейт и Уилям, като те самите не са пожелали да узнаят пола до самото раждане. Меган и Хари все още не са обявили дали ще постъпят по същия начин.

№2 Пътуванията в чужбина са (почти) забранени

Меган Маркъл до някъде е изключение от това правило, тъй като бременността ѝ бе обявена, когато тя кацна в Австралия по повод 16-дневната си визита там. Въпреки това, след тази визита херцогинята ще трябва драстично да намали пътуванията си.

Според кралския двор, бременните трябва да ограничат пътешествията в чужбина, основно заради сигурността им и тази на техните наследници. Това далеч не означава, че Меган ще спре да се появява на публични събития – просто ще трябва да посещава онези, които са най-близо до дома ѝ.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !