Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Лебедово езеро върху лед с второ представление

отпечатай новината

25.10.2018 11:04 | Видян 941 пъти

Лебедово езеро върху лед с второ представление

Класиката „Лебедово езеро“ в изпълнение на Руски държавен балет на лед „Санкт Петeрбург“, която ще се играе на 9 декември, почти разпродаде зала 1 на НДК. Затова организаторите от АРТ БГ обявиха второ представление в същия ден. Така руските балетисти ще зарадват българската публика както в 20 часа, така и в 17:30.

Заради новия ранен час ще бъдат достъпни и детски билети. Всеки на възраст между 7 и 18 години може да влезе срещу 10 лв. Останалите пропуски струват от 30 до 60 лв, а ВИП местата са по 80 лв. Първите 100 билета от всяка категория ще са на промоция с по 10 лв отстъпка.

Руски държавен балет на лед „Санкт Петербург“ гостува с „Лебедово езеро“ и в Пловдив на 11 декември в Дом на културата „Борис Христов“ също с две представления в един ден - от 17:30 и от 20 ч.

С оригинална музика на Чайковски, на 9 декември 2018 г. спектакълът ще преобрази сцената на зала 1 на НДК в заледено езеро, което за пореден път ще потопи българските зрители в приказния свят на грациозните лебеди в изпълнение на руските олимпийски шампиони по фигурно пързаляне. Сложни акробатични фигури, пищна сценография и автентични костюми са само част от оръжията на балета, начело с европейските и олимпийски шампиони Людмила Белоусова и Олег Протопопов и още 20 от най-популярните състезатели на Русия, известни още като „Руските господари на спорта“.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !