Дилемата на принц Хари дали официално...

Принц Хари прекъсна сериозна връзка с Обединеното...

Откриване на Българския павилон на...

60-то Венецианско биенале на изкуствата с куратор...

Дария Симеонова чукна 29

отпечатай новината

24.10.2018 17:56 | Видян 1671 пъти

Дария Симеонова чукна 29

„Да се събудиш на 29 и да осъзнаеш, че вчерашният „нищо и никакъв“ ден е бил един от най-щастливите в живота ти!“. Това написа във Фейсбук Дария Симеонова, която на 23 октомври имаше рожден ден.

„Благодаря на хората, които са до мен! На разкошния ми мъж, който не съм сигурна, че заслужавам! На чудесното ми (малко лудо :P) семейство! На приятелите ми, които винаги са пълни с изненади! Егоистично си пожелавам да сте винаги около мен, а аз да съм достойна, за да Ви имам, защото нямам нужда от нищо друго!

Благодаря и на всички останали за чудесните думи и пожелания, за обичта, усмивките и уважението! Бъдете здрави и щастливи!“, завършва постът на Дария, който е придружен от множество хаштагове и емотиконки, както и снимка, на която тя държи декоративно зеле в саксия.

„Прекрасна си! Бъди жива, здрава и много щастлива! Очакваме нови интригуващи роли, защото обичаме да те гледаме!“, написа нейна почитателка. Много други я поздравиха за празника.

Както вече ви съобщихме, младата звезда от телевизионния екран стана майка на 5 септември. В началото тя не публикуваше снимки на бебето, но от известно време започна да споделя в социалните мрежи мигове, които е запечатала с телефона си.

„Моите момчета! Какво повече може да иска човек, ако денят му започва така...!?!", коментира тя под една от снимките, на която приятелят ѝ държи техния син на фона на прекрасен залез.

Въпреки натовареността ѝ в първите месеци на майчинството, Симеонова намира време и за работа.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !