Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Принц Хари без Меган: На среща с аборигени в Австралия

отпечатай новината

23.10.2018 15:03 | Видян 1506 пъти

Принц Хари без Меган: На среща с аборигени в Австралия


Принц Хари се срещна с общност на аборигени на остров Фрейзър в източната част на Австралия без бременната си съпруга Меган, която ограничи някои свои ангажименти в кралската обиколка, предаде Франс прес.

Графикът на кралската двойка в Австралия е твърде натоварен, като включва ангажименти в Сидни, Мелбърн и Дубо, както и откриването на игрите Инвиктус за болни и ранени военнослужещи. Малко след пристигането на 34-годишния принц Хари и 37-годишната Меган в Австралия, дворецът Кенсингтън оповести, че двамата очакват дете през пролетта следващата година.

Впоследствие двойката реши да ограничи ангажиментите на бившата звезда от сериала „Костюмари“ по време на обиколката. Херцогът на Съсекс бе посрещнат с традиционна аборигенска церемония край брега на езерото Маккензи на остров Фрейзър, близо до брега на Куинсланд.

По-късно принцът се разходи бос по покрития с бял пясък бряг на езерото, което е източник на питейна вода за местните жители, преди да си напръска лицето с вода. Остров Фрейзър е включен в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Това е най-големият пясъчен остров в света.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !