Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът на Дарина Павлова тъне в лукс на Сен Тропе след проваления годеж

отпечатай новината

18.10.2018 15:25 | Видян 2010 пъти

Синът на Дарина Павлова тъне в лукс на Сен Тропе след проваления годеж

Синът на някогашния най-богат българин Илия Павлов – Илия-Калоян, се е отдал на бохемски живот, след като бе изоставен от годеницата си Аби.

Младежът, чийто крак почти не стъпва в България, не спира да обикаля света и посещава само топ дестинации.

Голяма част от лятото Павлов-младши прекарал в компанията на пиара на майка си Сандро Рубини, с когото били големи приятели. Двамата посетили почти всяко баровско местенце в Европа, като най-много се задържали в Сен Тропе.

В ултра луксозния курорт Илия и Сандро похарчили хиляди евра в тузарския плажен клуб „Ники Бийч“ – любим на звезди от ранга на Парис Хилтън, която преди няколко години пръсна там около 300 000 евро само за шампанско за няколко часа престой.

Заведението е известно с невероятните си партита и неповторима атмосфера, висококачествена храна и питиета и разбира се – умопомрачителни цени, като най-евтиното шампанско е 150 евро, пише „Галерия“.

Сандро и Илия без никакви финансови притеснения се черпели редовно с изискано вино от най-добрите реколти и марки и наблягали главно на суши, салати и гурме предястия. Според простите изчисления само за един обяд Илия е платил няколко хиляди евро.

Там се завъртали изкусни танцьорки, а и завързвали запознанства със знойни красавици. Илия-Калоян е необвързан от няколко месеца. Наследникът на Дарина Павлова премина през две сериозни връзки, които приключиха с тежки раздели. Преди две години той беше лудо влюбен в американката София, но майка му хич не я одобрявала.

Разделят се и той се влюбва в друга американка – Аби, на която дори предложи брак. Преди около половин година се разделят и девойката си хваща друг. Младежът тогава решил, че е по-добре да се наживее, докато срещне избраницата, с която ще остарее.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !