Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

ВИП Брадър или убийството на достойнството

отпечатай новината

16.10.2018 17:15 | Видян 2317 пъти

ВИП Брадър или убийството на достойнството

Толкова много съм коментирал ВИП Брадър - от първото му издание преди 12 години най-официално и пред тогавашната тройно по-голяма аудитория на предаването, че досега се въздържах. Обаче видяното в понеделник наистина ме удиви.

Преди всичко ще напомня онзи познат стих от култова песен: "Звездите са звезди, защото са високо"... И ще кажа, че изобщо не ме интересува екземплярът Кулагин, около когото странно защо бе завъртяно цялото действие този сезон, което само по себе си е показателно за нивото или за липсата на ниво. Обаче не е луд, който яде баницата...

Моето ужасяващо впечатление е от Ваня Костова.  Не бива хора, от които очакваме да бъдат образец за чест, да убиват сами собственото си достойнство, а с това и по малко от всеки от нас, на когото са в сърцето, по причина на дребни битови неуредици, да демонстрират на публиката агресия - вербална и физическа за няма нищо и изобщо, а на всичко отгоре да не получават наказание, а напротив - поощрение за това.

Като гледах само част от позорището в понеделник вечер, при това само онези решаващи минути на грозни думи и нескопосани биткаджийски движения, запитах се "има ли пилот в самолета" не само в Брадъра, а по принцип в нашата държава?

Хубаво, ще пазим "радиомълчание", както призова президентът на път да отлети преди английската кралица и бъдещия крал Чарлз, за сделки - от купуването на изтребители до трасето и новите мотриси на Трамвай №5 в София, въпреки че не разбирам по каква точно причина.

Обаче не бива да пазим никакво мълчание, при никакви обстоятелства, при отчайващия вид на тоталния упадък на нацията, на нейното достойнство, което с удоволствие ни демонстрират на екрана онези хора, представяни за елит на нацията. Нещо, в което се съмнявам силно, защото все пак става дума за шофьор, мъж на жена си, жена на мъжа си, дъщеря на татко си, готвачка и нещо като певци плюс Ваня.

Все едно елит ли са или не са, очевидно са представителна извадка за българите днес. Жалко е!

автор: Борис Ангелов

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !