Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава къркана срещу Пайнер

отпечатай новината

07.03.2009 09:00 | Видян 30184 пъти | Гласували 7

Преслава къркана срещу Пайнер

Нов пайнерски скандал избухна на седмите музикални награди на телевизия Планета, които бяха раздадени в първа зала на НДК миналата седмица. Отново ябълката на раздора бе престижната титла певица на годината. За нея неведнъж са се карали големите звезди Глория и Ивана. За разлика от тях обаче, новите актуални певици не се хванаха за косите, а точно обратното. Победителката и в тази категория Преслава, която взе статуетката за втори път, заяви: „Искам да благодаря още веднъж на всички хора, с които съм работила и да си разделя тази награда с Галена. За мен е обида, че тя дори не е номинирана!“ С това свое изявление, звездата на СЛАВА за 2008 г. директно се опълчи срещу Пайнер и индиректно срещу Джена, която въпреки семплото си присъствие в чалга бранша, бе номинирана в елитната категория. Очакванията още преди месеци бяха не само, че Галена ще се състезава за приза певица на годината, но и че ще го спечели. Даже се спекулираше, че това е развалило приятелството й с миналогодишната титулярка Преслава, което в крайна сметка и двете опровергаха. Оказа се, че хитовата бременна Галена е дискриминирана въобще от по-престижните номинации. В замяна на това бе „назначена” за водеща на шоуто заедно с Наско от Страх. Обяснението на пиарът на Пайнер бе, че Джена е по-харесвана от публиката. Но дали точно от нея? Тук е моментът да напомним как миналото лято новоизлюпената звезда призна пред СЛАВА, че е любимка на шефа си - инженер Митко Димитров.

Именно тази несправедливост накара Преслава да сподели наградата с приятелката си Галена, което доведе до сълзи и двете.

Според мнозина, гледали церемонията в залата или по телевизията, изпълнителката на Новата ти била видимо почерпена. СЛАВА също гледа и забеляза, че преди да излезе на сцената, за да вземе въпросната спорна статуетка, тя се подпираше на Борис Дали и Илиян. От Пайнер разбира се, отрекоха да е употребявала алкохол по време на наградите. Не взеха отношение и за сестринската подялба, която си позволи Преслава. Ние обаче ще припомним предишни изцепки на певицата, за които още се твърди, че са пиянски. Миналото лято по време на фестивала Пирин фолк в Сандански, Преслава се държа доста неадекватно и провокативно в местния Син Сити, собственост на бившето й гадже Пепи Димитров. Неотдавна пък наш източник ни съобщи, че по подобен начин се забавлявала в меката на попфолка в София.

Дали е пила сок или нещо по-твърдо зад кулисите, факт е, че Преслава излезе и защити достойнството и труда на Галена, с ясното съзнание, че това може да й струва титлата следващата година. Жест, който звезда като Глория например, никога не би си позволила да направи към когото и да било!

По същия начин се отнесе и представителят на попа Миро. След като му връчиха статуетка за „певец на годината“, изпълнителят на Губя контрол първоначално не искаше да излезе, за да си я вземе. След като го направи обаче, той също заяви, че споделя наградата с останалите четирима претенденти – фолкпевците Борис Дали, Константин и Илиян.“Хубавата музика би трябвало да ни събира, а не да ни разделя, дори и да имаме в сърцата си граница един с друг.», бяха думите на Миро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !