Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Саня Борисова с приз от фест в Италия

отпечатай новината

15.10.2018 16:00 | Видян 1723 пъти

Саня Борисова с приз от фест в Италия

Саня Борисова се окичи с наградата за най-добра актриса по време на състоялия се преди дни международен филмов фестивал в Кастели Романи, Италия. Приза си доскорошната муза на Ники Илиев в живота и на екрана взе за участието си в последния филм на режисьора - „Нокаут, или всичко, което тя написа“.

Нещо повече, лентата, в която главната роля е изиграна от звездата от „От местопрестъплението“ Гари Дърден, си тръгна и с наградата на публиката за най-добър филм.

Това са поредните признания за третия авторски филм на Илиев, като сред признанията влиза и отличие за Дърден от фест в Париж.

Режисьорът пък вече налива основите и на четвъртия си проект. Той все още не издава работното заглавие на лентата. Към момента е на предпродукционен етап, а клапата се очаква да щракне в Пловдив и на родното Черноморие.

„Кроим сценария, съвсем скоро ще започнем по-сериозна работа по продуцирането. Идеята е снимките да започнат в края на другата пролет“, разкри неотдавна пред „Монитор“ бившият модел, като добави, че за първи път в каста му няма да фигурира световна звезда. Една от главните роли пък ще бъде поверена на Александър Кадиев.

Към момента Илиев е ангажиран със снимките на втория сезон на уебсериала „Килерът“. Режисьорът застана начело зад камерата още при предната порция епизоди. Този път обаче ще го видим в действие и на екрана. Каква точно ще бъде ролята му, предстои да разберем.


Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !