Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

Меган Маркъл е бременна!

отпечатай новината

15.10.2018 11:59 | Видян 2445 пъти

Меган Маркъл е бременна!

Меган Маркъл и Принц Хари очакват своето първо дете!

“Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Съсекс са щастливи да съобщят, че херцогинята на Съсекс очаква бебе през пролетта на 2019 г.”, обявиха преди минути от Двореца Кенсингтън.

“Техни кралски височества оценяват цялата подкрепа, която получиха от сватбата си през месец май досега и са във възторг от това, че могат да споделят тази щастлива новина с публиката”, се казва още в официалното съобщение.

Новината идва в деня, в който Меган и Хари пристигнаха в Австралия. Утре те започват 16-дневната си официална обиколка, която ще приключи в края на месеца в Нова Зеландия.

Явно заради бременността си на сватбата на Принцеса Юджийн миналия петък Меган бе с по-консервативен тоалет, отколкото е обичайно за нея.

Херцогинята бе избрала манто на Givenchy в тъмен цвят.

По-рано същия месец, Меган и Хари посетиха за пръв път като семейство Съсекс. Там Меган бе облечена с тъмнозелена кожена пола с висока талия, явно за да не се чувства притеснена точно в областта на коремчето.

Принц Хари и Меган Маркъл се запознават благодарение на общи познати. Това се случило през юли 2016 година. Двамата били заедно от шест месеца, когато връзката им става публично достояние.

“Беше изненадващо как нещата се промениха още от самото начало. Но имам мрежа от подкрепа около себе си, както и, разбира се, подкрепата на приятеля ми,” каза тогава Меган, която заради брака си с принца изостави сериала Костюмари и кариерата си в Холивуд.

Омъжвайки се за Хари, тя стана първата американка, влязла в кралското семейство, след Уолис Симпсън – жената, заради която чичото на настоящата кралица Елизабет, крал Едуард Осми, се отказа от трона преди повече от 80 години.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !