Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Део крие в планината бременната булка

отпечатай новината

12.10.2018 17:30 | Видян 2413 пъти

Део крие в планината бременната булка

Деян Славчев, известен повече като Део, и съпругата му Мариана Станчева очакват второ дете.

Новината разкри бъдещата майка, която показа наедрялото си коремче на рождения ден на телевизионния водещ. Двамата са страстни почитатели на преходите, за това често се крият в планината, далеч от ежедневните ангажименти, пише Телеграф.

Вечно неостаряващото момче реши да почерпи с пица за 43-тата си годишнина, като събра само най-близките си приятели и познати за празника. Кадри от партито, което бе в известна столична пицария, издадоха щастливата вест, че той и Марианка отново ще станат родители.

Двамата вече имат син, който е на 2 годинки. „Когато влизам при Борислав, все едно стъпвам в храм. Няма такава радост, това е магия“, споделя Део, който често отменя жена си в грижите за малкия.

Слачев признава, че бащинството е променило целия му свят. Не случайно от неуморим купонджия се е превърнал в мъж за пример. Вечно усмихнатият водещ се е заел и с част от домакинските задължения, за да е в помощ на съпругата си, макар тя да се справя отлично със задачите у дома.

„Тя е една от най-грижовните майки, да не кажа, че е най-грижовната. Възхищавам й се, респектирам и заставам до нея“, откровеничи близка приятелка на Мариана. Новината, че шоколадовата дама отново е бременна, приповдигна настроението на последователите, които обсипаха профилите в социалните мрежи на двама им с честитки.

Първото й зачеване било цяло чудо – „Проблемът беше, че не следях здравето си. При мен е имало бактерия, която си е работила здраво, а всъщност не е имало никакви симптоми. Една година се опитвах да забременея“, бе споделила в края на миналата година Мариана.

Едва тогава тя си позволи да коментира бременността и появата на Борислав. „Тя плачеше, а аз неадекватно се смеех“, казва в едно от интервютата си Деян.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !