Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Диона: Работех по 16 часа на ден за 400 лева

отпечатай новината

12.10.2018 16:59 | Видян 3303 пъти

Диона: Работех по 16 часа на ден за 400 лева

Диона се хвали, че е сензация сред младите хора и има над 200 000 последователи в социалните мрежи. За крехките си 23 години преживява няколко житейски трудности, а тази година бе част от шоуто ВИП Брадър. В момента ѝ предстои да издаде нова песен, която е измислила в предаването.

На въпроса на Галерия как оценява участието си във формата, Денислава споделя, че не е доволна, защото представянето ѝ се свързва предимно със скандалите с Валентин Кулагин и се създало впечатление, че Къщата едва ли не само тя е крещяла.

„Това не е моят истински образ, аз съм много позитивен и забавен човек. Всъщност в къщата постоянно танцувах и пеех, разказвах много за себе си. С Мира имах дълъг разговор, в който ѝ споделих откъде съм тръгнала, как съм работила по 16 часа за 400 лева на месец. Беше изкарано, че нямам висше образование, което е лъжа. Завършила съм политология във Великотърновския университет“.

Преди да стане певица е работила като сервитьорка и рецепционистка. Към политологията се е насочила по препоръка на своята майка, но определено не ѝ е страст.

Навън с Кулагин са се виждали два пъти, но Диона не е имала време да го опознае. Със Стефан на Гала певицата също имаше пререкания. Част от думите му е приела като съвети, от които може да си вземе поука, но другите му слова са били с цел да я засегнат. По този начин той не би се обърнал към Папи Ханс, например.

„На него не му пука за чуждото мнение, просто държи да изрази своето“, категорична е певицата.

Розмари, Ричард, Мира Добева са съквартирантите, от които Диона е видяла само добро. Като цяло определя другите участници като лицемерни и жадни за слава. Петко пък според нея е мъж с мъжкарско излъчване и поведение, който заслужава да бъде лидер в къщата. Бил е и единственият, който имал смелост да казва нещата в очите, но без да се присмива, както прави Стефан.

Най-голямата мъка на Денислава е отсъствието на майка ѝ. Когато е била в 8 клас, родителката ѝ заминава да работи в Италия, баща ѝ също, макар че след време той се е завърнал в родината. Диона е трябвало да се грижи за малкия си брат – да готви и пере, вместо да се забавлява в тийнейджърските си години с връстниците си навън.

Колкото до признанията с произхода си – тя заяви, че е абсолютна християнка и не се срамува от рода си. „Смятам, че хората не бива да се определяме по произхода ни. Все пак не бях очарована, когато Кулагин ми зададе въпроса за произхода ми, и поисках да говоря с приятеля ми. Той ме подкрепи, защото ме обича. А и смятам, че ако някой се притеснява от това, значи няма място в живота ми“, отсича рапърката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !