Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

ПРОФОН представя: Моите 5 за последните 20 с Елица Тодорова

отпечатай новината

13.10.2018 09:24 | Видян 1863 пъти

ПРОФОН представя: Моите 5 за последните 20 с Елица Тодорова

1. Smooth Criminal - Michael Jackson

Кралят на попа. Легендарен, единствен и неповторим. Артистичното му намигване към гангстерската тематика ме вълнува и до ден днешен, безупречен в перфекционизма си към музика, текст, танц, хореография и детайл.

2. Vogue - Мадона

Идеята за танца е взаимствана от танцьори в малък музикален клуб, а сегашната й реализация под хореграфията на Брахим Рачики (Мароко), с който съм имала честта да разговарям, разбива представите за шоу и на най-върлите критици. Песен – емблема.

3. Baby Boy - Бионсе

Това е песента, на която танцувам най-въодушевено поддържайки концентрацията си на енергийни запаси. Изпълненията й с близнаците Les Twins винаги ме мотивират да измислям нови хореографии за моят личен проект с близнаците Пищолски-тъпани.

4. "Искам те" - Лили Иванова

За мен Лили е най- голямата българска звезда- като това включва в себе си- железен контрол и самодисциплина, перфекционизъм към детайла, скромност, човечност и последователност в творческото дълголетие. „Искам те“ е песен която бих изпяла с много обич на любимият си мъж. Да пееш за вечната Любов е равносилно на величието което излъчва Безкрайността на Вселената.

5. „Светлина“ - Елица Тодорова и Стоян Янкулов

Подбрах тази песен от нашият репертоар със Стунджи заради силата и мощта, която излъчва един специфичен песенен мотив в средатa. За него един голям български артист ми каза: „Когато Елица пее този фрагмент имам чувството, че прави мост между Земята и небето“- необикновен комплимент! Характерните барабани, патентовани на мое име „Космическото дърво“, и възможността да ги занесем чак в подножието на пещерата Очите на Бога и Олимпийският стадион в Берлин, са едно от събитията, с които винаги ще се гордея.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !