Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Защо Златка приюти Джизъса, а не той нея?

отпечатай новината

13.10.2018 09:15 | Видян 3538 пъти

Защо Златка приюти Джизъса, а не той нея?

Златка Райкова изхвърли багажа на вече бившето си гадже - ММА боеца Георги Валентинов, за да приюти серийния любовчия Благой Георгиев – Джизъса.

Още след раздялата със спортиста в началото на лятото Русата Златка му изхвърлила куфарите от дома си в кв. „Манастирски ливади”.

Мястото на силовия спортист в леглото и сърцето на палавата пазарджиклийка вече е заето от палавия футболист, издадоха съседи на двойката. Проверката ни показа, че бившият на Златка вече е със сменена адресна регистрация. Доскоро Жоро Валентинов се водеше на адреса на силиконовата мъжемелачка на ул. „Лъвски рид” в София. Сега обаче се подвизава при негов приятел, който го приютил, докато старозагорецът намери подслон след разваления годеж, писа „Уикенд“.

Уж набожният футболист и плеймейтката в момента се изживяват като най-актуалната светска двойка, а полузащитникът не спира да показва какви манджи му готви блондинката. Суетният тип качва снимка след снимка в социалната мрежа как новата му любима го глези и се старае да го охранва с вкусотии. Райкова очевидно е решила да демонстрира и кулинарни умения пред Благо, който направо демонстрира, че си облизва пръстите и се скъсва да хвали любовницата си. Въпреки че телевизионни камери уловиха влюбената двойка в къщата на татуирания ритнитопковец в Горна баня, оказа се, че гаджетата не живеят там, а в апартамента на Златка.

До сладникавата история с неочакван край се стигна, след като плеймейтката получи предложение за брак от Георги Валентинов през март. Двамата бяха заедно близо две години. Те се сгодиха пред „телевизора” по време на предаването „Като две капки вода”. Малко след това бръмчалката изневери на спортягата с Велислав Делибалтов, брата на чалгаря Борис Дали. Това стана повод за разваляне на годежа, а сръчната Златка набързо се метна в обятията на бившия футболист.

Гаджоването между Златка и Благой стана към финала на „Като две капки вода”, където ги сватоса фолкаджийката Алисия. Джизъса е близък приятел на певачката и баща на децата на най-добрата ѝ приятелка Христина Витанова.

Куриозното е, че гелосаният бивш футболист бе близък приятел и на бившия на Златка - Георги Валентинов. Двамата често излизаха заедно по кръчмите, но в крайна сметка Джизъса заби нож на ММА-бияча и му открадна гаджето. „Ние се избираме един друг не случайно! Ние срещаме само тези, които вече живеят в нашето подсъзнание!”, е само едно от заучените послания на русокосото изкушение по адрес на поредния нов възлюбен.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !