Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Меган издаде кулинарна книга

отпечатай новината

10.10.2018 09:46 | Видян 1229 пъти

Меган издаде кулинарна книга

Меган Маркъл никога не е крила любовта си към храната и кулинарното изкуство.

По-рано тя често споделяше в социалните мрежи и в блога си The Tig любимите си рецепти и снимки на аранжираните от нея ястия. След сватбата си с принц Хари се наложи да закрие всичките си акаунти, но афинитетът й към храната остана. Дори и строгите кралски порядки не успяха да попречат на Меган да намери ново приложение на своите амбиции. В продажба бе пусната кулинарната книга „Together: Our Community Cookbook“ – личният благотворителен проект на херцогинята.

В изданието, към което Меган е написала трогателно предисловие, са събрани 50 рецепти на участници в The Hubb Community Kitchen – благотворителен проект, който помага на жителите на изгорялата през миналата година сграда Grenfell Tower да се почувстват у дома си. В обществената кухня, която могат да посещават всеки ден, хората не само готвят, но и споделят приятелства и намират подкрепа.

„Веднага почувствах духа на това място, – казва Меган в предисловието на книгата. – Също като тези жени, аз обожавам да готвя и искрено вярвам, че храната сплотява хората.“ Всички приходи от продажбата на книгата ще бъдат насочени към разширяване на пространството на кухнята – към момента тя работи само два дни в седмицата заради липса на място.

Може да я купите за 16.99 долара от amazon.com.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !