Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Диляна Попова се премести в луксозно жилище

отпечатай новината

08.10.2018 18:00 | Видян 3023 пъти

Диляна Попова се премести в луксозно жилище

Диляна Попова се похвали с мега тузарското си ново жилище. Моделката се е сдобила с имот в новия Ориндж Каунти, който се намира в софийското село Иваняне. Новият дом на Попова е в бутиковия комплекс, чийто собственик е Елена Брусарска, бившата вокалистка на Айс Крийм.

Скоро там се нанесе и секс бомбата Златка Райкова. А с имот там разполага и президента Георги Първанов. От снимките се вижда, че дневната на Диляна е голяма, светла и уютна. Прозорците са от земята до тавана, а по стените могат да се видят арт пана и картини. За интериорния дизайн тя нела специалисти, предават от новинарска агенция ПИК.

Това, че жилището е извън столицата изобщо не притеснявало актрисата Тя отдавна мечтаела да избяга от шумния град. А и в близост имало частно училище. Което Борил Блатечки щял да посещава когато му дойде времето да тръгне в първи клас.

Синът ѝ, който е от връзката ѝ с актьора Асен Блатечки след две години ще е първолак. Малкото ѝ съкровище скоро отпразнува четвъртия си рожден ден в компанията на мама, татко и куп приятели. Диляна и Асен се държали като истинско семейство и не помрачили празника на Борил със старите си вражди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !