Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Психар бутна 91-годишен мъж на релсите на метрото в Лондон

отпечатай новината

08.10.2018 11:15 | Видян 936 пъти

Психар бутна 91-годишен мъж на релсите на метрото в Лондон

Шокиращи видео кадри показват момента, в който бившят шеф на Евротунела е бутнат на релсите на лондонското метро, секунди преди влакът да навлезе в станцията. 91-годишният сър Робърт Малпас заяви, че е почувствал, че лети, след като Пол Кросли, 46-годишен, го блъска отзад с двете си ръце.

Кросли, който е бил диагностициран с параноидна шизофрения, когато е бил на 17 години, вчера бе признат за виновен за опит за убийство. Видеото с драмата предизвика силни възклицания в съдебната зала в Лондон. По-рано психарът се е опитвал да бутне и друг мъж на пътя на идващ влак, но жертвата е успяла да запази равновесие.

Само благодарение на смелостта на преподавателя по френски език Рияд Ел Хусани, който скача от платформата и изнеся падналия Робърт Малпас, не се стига до смъртен случай.
 
Пострадалият, който през 1998 г. получи рицарска титла "сър" от английската кралица, е със счупен таз и 12 шева на главата след бруталното нападение.
 
Кръстли каза пред съдебните заседатели, че жертвите му са избрани на случаен принцип, но твърди, че не е възнамерявал да ги убие.

Виж видео ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !