Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Травестит: Камелия ми е двойничка

отпечатай новината

05.03.2009 16:30 | Видян 48375 пъти | Гласували 12

Травестит: Камелия ми е двойничка

Камелия от години е превърнала в своя запазена марка провокативното поведение, което понякога граничи с кича, а друг път нагазва в най-големите скандали. Шарените дрехи, ярките цветове и голямата й уста привличат доста от хората с различна сексуалност към нея. Ето защо тя се е превърнала в техен кумир в България. СЛАВА се запозна с нейната варненска двойничка – звездата на микс клуб Александър – Камела Паркър. Младежът е едва преминал двайсетте, но по пищност, глас и ексцентрично поведение не се дава на леля си Камелия. И двете са руси, високи, с дълги крака и премрежен поглед. По време на своето шоу в заведението, Мис Травестит 2008 изпълнява актуалните хитове на своя идол Фалшива кожа и Оргазъм. Камела е и единствената в програмата, която пее на живо. За мечтата си да е на сцена, както и за приликата и разликата с Камелия, Мис Паркър проговори пред СЛАВА в късния следобед, малко след като се събуди след нощния труд:

Как искате да Ви познават хората?
Като Мис Травестит 2008, като звезда на шоуто на клуб Александър. На 23 години съм. Завършила съм средно училище с преподаване на класически танци. Това много ми помага в кариерата.

А като двойничка на Камелия?
Камелия е моят идол и не го крия. С най-голямо удоволствие пея нейни песни. В момента наблягам на актуалните й хитове, но често пускам по участия Забранена зона и Целувай ме, например.
Много хора са ми казвали, че приличам и визуално на нея.

Русите жени си приличате наистина. Познаваш ли се с нея?
Благодаря за комплимента. И двете сме руси и високи. Аз я харесвам от самото начало на кариерата й, когато не беше толкова скандална. Иначе сме се запознавали, да. Засичали сме се и на общи ангажименти из страната, но не поддържаме връзка или нещо такова. В шоу програмата в клуба имам цял номер, посветен на Камелия.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !