Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гуркова погребва мъжа си в Йоханесбург тази събота

отпечатай новината

04.10.2018 14:58 | Видян 2707 пъти

Гуркова погребва мъжа си в Йоханесбург тази събота

С поклонение в Йоханесбург ще бъде изпратен убитият съпруг на Наталия Гуркова – Джордже.

Погребението ще е в събота, 6 октомври, в Гръцката ортодоксална  църква в ЮАР. По информация на "България Днес“ бившата Мисис България вече е в Йоханесбург, където е и майката на Джордже Михалевич.

Погребението се забави със седмица заради аутопсия и изясняване на причините за смъртта му. Семейството първоначално има желание Джордже да бъде погребан в родната си Черна горо, но заради всички усложнения около аутопсията поклонението ще е в ЮАР. След смъртта на Михалевич започнаха да изплуват наяве негови връзки с лица от подземния свят.

Той е известен в ЮАР с бизнеса си с диаманти. Медиите в Сърбия и ЮАР разкриват, че е имал бизнес отношения с осъдените за убийството на Желко Ражнатович – Аркан, които от години се укриват в Йоханесбург. Единият от тях Милан Джуричич е застрелян през април в Йоханесбург, а разследващите намират сходство между неговото убийство и това на Михалевич.

Самата Наталия и двете им деца от години не са стъпвали в ЮАР. По молба на Гуркова семейството се пренася в София, Михалевич пътува постоянно, но често се връща при жена си. Последната им обща снимка в София е от 16 септември. Дни по-късно Джордже заминава за ЮАР, а семейството му остава тук. Наталия категорично отказва да продължат живота си в ЮАР заради страх от покушения и високата престъпност, но Михалевич продължава пътуванията си по работа.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !