Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Кейт Мос втрещи всички с целулит и увиснали цици

отпечатай новината

03.10.2018 16:59 | Видян 3884 пъти

Кейт Мос втрещи всички с целулит и увиснали цици

44-годишната известна моделка Кейт Мос успя да шокира всички с външния си вид. Тя бе изловена от папараци на яхта в Сен Тропе, където е на почивка с 31-годишния ѝ приятел милионерът Николай фон Бисмарк.

От някога красивата жена сега няма и помен, става ясно от снимките. Мост всячески се опитва от известно време да си възвърне бившата красота и заради нея изостави скандалния си начин на живот – отказва алкохол и дрога.

Но тялото на 44-годишния бивш модел си спомня всичките ѝ лоши навици. Русокосата моделка бе избрала доста неподходящ бански от две части, който подчертаваше всичките ѝ недостатъци. От фотосите ясно се вижда, че Мос не само е качила доста излишни килограми, ами е и с увиснала кожа и доста неприятен целулит.

Гърдите, корема и дупето ѝ определено са в шокиращ вид и нямат нищо общо с вида на моделка. Кийт и милионерът Николай фон Бисмарк са заедно от няколко години, а през това време многократно се разделяха.

Подобно на моделката и Николай страдаше в миналото от наркотични и алкохолни наркомании, но след лечение в клиника вече е чист. Мос също се оказа от вредните си навици, но така и не изостави пушенето.

Според близки до звездата тя е започва да практикува йога гимнастика и да спазва диета, за да възвърне предишния си блясък.

Снимки на Кейт може да видите ТУК!

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !