Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Орлин Павлов пуска първи самостоятелен албум

отпечатай новината

01.10.2018 14:57 | Видян 1494 пъти

Орлин Павлов пуска първи самостоятелен албум

Днес, 1 октомври е денят на големия концерт Още малко… в Зала 1 на НДК, където за първи път ще звучат новите парчета на Орлин Павлов.
 
Ексклузивно гостите на събитието ще могат да се сдобият първи с новия албум на Орлин Павлов.

Специалната компилация Още малко... носи емоционално послание към феновете и автограф от певеца.Орлин Павлов ще подари на публиката едно много лично и докосващо преживяване. Дългоочакваният първи самостоятелен албум е резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика, за да бъдат споделени с феновете.

В него са включени 21 трака - 9 чисто нови парчета с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с много настроение и познатите и любими хитове на певеца, някои от които с нови аранжименти.

Дебютният албум носи името на едноименната песен Още малко… и по думите на Орлин е събрал, още малко любов, още малко приятелство, още малко емоция, още малко от неговата музика. Част от талантливите музиканти, които участват в създаването на албума, са Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов.

Специално участие има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и естествено страхотният Живко Петров, с песента James Bond, създадена преди години. Впечатляващите и докосващи душата аранжименти на част от песните са дело на Боян Ангелов, Боян Христов, Борислав Бояджиев – Борче и самият Орлин Павлов.

Текстове са на: Росен Кукошаров, Гери Турийска, Боян Христов, Дони Василева, Любо Киров, Графа, Владо Михайлов. Една от големите изненади тази вечер в Зала 1 на НДК ще бъде новата съвместна песен на приятелското трио - Орлин Павлов, Владимир Ампов - Графа и Любо Киров, за която Орлин споделя: “Удоволствието Приятели завинаги да е в първия ми самостоятелен албум е огромно!”.

Тримата ще изпълнят парчето за първи път пред публика по време на големия концерт, който е и първи от турнето Още малко.... Орлин Павлов и Белослава обещават да представят песента Всяка година по същото време по-чувствено от всякога. А изпълнението на песента Още малко в акапела вариант с единствената по рода си вокална формация Спектрум няма да ви остави равнодушни.

В концертът участие ще вземат още - рапърът и певец Бобо, Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев – Борче /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/.

Специална изненада за гостите на концерта е подготвил изключителния DJ Stephan Love. От днес 1-ви октомври първият самостоятелен албум на Орлин Павлов излиза на пазара и ще бъде в продажба в разпространителската мрежа.

Концертът в Зала 1 на НДК ще постави началото на национално турне на Орлин Павлов Още малко..., което ще премине през Пловдив на 5 октомври в Драматичен театър, Бургас на 13 октомври в Държавната опера, Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център и ще завърши на 20 октомври, на сцената в ДКС Васил Левски във Велико Търново.

Турнето на Орлин Павлов се осъществява с генералното спонсорство на хотел Адмирал, Златни Пясъци и подкрепата на Първа инвестиционна банка (Fibank) и Transitions от Есилор България. Медийни партньори са bTV и радио N-JOY.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !