Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нора Недкова призна: Да, имала съм връзки с известни мъже

отпечатай новината

26.09.2018 12:42 | Видян 3039 пъти

Нора Недкова призна: Да, имала съм връзки с известни мъже

Скандалната плеймейтка Нора Недкова е първият изгонен участник от ВИП Брадър 2018 г. и като такъв, продължава да бъде интересна на медиите. В поредното си интервю блондинката хвърли още една порция с разкрития.

Пред репортер на в-к Шоу тя започва с клишето, че не е загубила, а е победител, въпреки позорното си отстраняване от формата, а именно – „печелейки“ най-малка подкрепа от зрителите.

Колкото до Кулагин, който снощи получи най-голяма зрителска подкрепа, заяви: „Ходила съм два пъти при него на грим. Исках да изпробвам нещо ново и различно. Ние с него бяхме познати, не приятели. Скарахме се по време на участието ни в Черешката на тортата, след като той установи, че аз съм единственият човек, чрез който може да стане известен и да дръпне нагоре. Когато човек е запленен от славата и не вижда реално себе си, стига точно до това и изглежда по този начин като Кулагин“.

Нора добавя още, че благодарение на нея и скандала с нея, той е осъществил мечтата си. От шест години Валентин се бил натягал за шоуто и най-накрая му се е получило. Недкова призна също, че всички са я дразнили, освен Веско Плачков и Ваня Костова. Много е харесвала и Мира Добрева, но после Нора видяла в нея, че е заслепена от пошлост, от притеснение как ще се представи в шоуто.

„Всички се оказаха изключителни лицемери. Може да съм, както казват, невъзпитана и лицемерна, но съм откровена, истинска и нелицемерна“, отсича блондито.

Колкото дали намира себе си за „посредствена“ и „тъпа“, Нора е категорична, че няма как да се възприема като такава, тъй като е „завършила основното и средното си образование“ и ѝ предстои защита на дипломна работа.

Колкото до родителите ѝ, те много се радват, че тя е излязла от Къщата. Тъй като Кулагин замеси името на баща ѝ в нечисти сделки, щял да си понесе последствията, след като излезе от ВИП Брадър.

Нора споделя, че е имала връзки с богати и известни мъже, но имената на Слави Трифонов, Криско, Христо Сираков не са сред тях.

Би се съгласила да влезе отново във ВИП Брадър, но без Кулагин да е там. После отсича противоречиво: „Бих се върнала там за реванш. Искам да поставя всички на мястото им. Сега дори не са излъчили всички скандали и как ги редя в Къщата“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !