Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Убиха мъжа на Наталия Гуркова в ЮАР

отпечатай новината

25.09.2018 11:44 | Видян 3673 пъти

Убиха мъжа на Наталия Гуркова в ЮАР

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е бил убит, научи HotArena. Инцидентът е станал в ЮАР вчера вечерта в  Бедфордвю, недалеч от Йоханесбург, съобщава Хот Арена.

По информация на властите в Йоханесбург, мъжът е застрелян на светофар Бедфордвю, Гаутенг, в понеделник вечерта.

Свидетели разказват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу водача, през страничното стъкло.

След което са избягали. Властите отказват да съобщят подробности за самоличността на жертвата, както и какви са възможните причини за стрелбата. По-късно в социалната мрежа Туитър се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич–съпруг на мис България Наталия Гуркова.

Джордже Михалевич е известен бизнесмен, за който се смята, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години семейството живее в Йоханесбург.

Сръбският предприемач е известен още като „Джордж Холивуд” и е собственик на компаниите Sandton Gold и Diamond Exchange и Salon Prive.

Полицейският говорител в Бедфордвю, Андре де Жардер обяви: "Жертвата е спряла на светофара до Клоуф и Ван Бюрен роуд. Докато е чакал на светофара, до него е спрял един мотор с две лица, които са го застреляли през прозореца. Разследването продължава."

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !