Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Преслава поля бебето с кючеци

отпечатай новината

20.09.2018 11:43 | Видян 2516 пъти

Преслава поля бебето с кючеци

С мазни гьобеци бе посрещната Преслава от родилното.

Изпълнителката бе изписана във вторник с детето си и се прибра в дома на половинката си Павел.

Часове след като напусна болницата, певицата вече посрещаше гости на парти, организирано за здравето на първородната й рожба. Наследничката на певицата и бизнесмена ще носи името Паола, писа „България Днес“.

Младите родители оставиха за няколко часа бебето, за да почерпят приятелите си. Те повериха грижите за малката на майката на певицата, която ще помага в отглеждането на Паола и за в бъдеще.

Купонът продължи до ранни зори, а младите родители не свалиха усмивките си от щастие през цялото време. Щом певицата прекрачи прага на заведението, мазни кючеци зазвучаха и озвучиха кръчмата.

За доброто настроение на гостите се погрижиха певци и музиканти. Те непрестанно поздравяваха младите родители. Всички въртяха и сучеха гьобеци под арабските ритми, а наздравиците летяха една след друга.

Преслава показа, че вече се чувства добре и почти не седна на стола си, а през цялото време купонясваше с гостите. Само за кратко тя си взе въздух и обърна повече внимание на таткото на детето й. Метнаха и едно хоро

Редица колеги дойдоха за празника – Софи Маринова, Илиян, Джена и Борис Дали бяха сред гостите, които изпяха по някой свой хит. Софка пристигна с Гринго, а Джена бе със съпруга си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !