Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Биляна Гавазова вдига сватба

отпечатай новината

19.09.2018 16:57 | Видян 1945 пъти

Биляна Гавазова вдига сватба

Една от знаковите водещи на Би Ти Ви и рубриката Чети етикета Биляна Гавазова ще мине под венчилото.

Журналистката и мъжът ѝ Тодор планират най-накрая да се врекат във вечна вярност. Щастливото събитие е замислено за следващата година, като по всяка вероятност ще се състои през лятото, когато красивата водеща ще е в почивка.

Гавазова обаче не замисля пищна церемония със стотици гости, обилен кетъринг и лъскава украса, пише Галерия.

С мъжа ѝ предпочитат по-скромно тържество, на което да се забавляват с най-близките им роднини и приятели, далеч от камери и любопитни погледи.

За разлика от повечето жени, Гавазова не е в трепетно очакване на сватбата и смята, че официалният подпис не е важен, за да е сигурна в любовта на Тодор. Всъщност той пада на колене пред нея още преди четири години.

По това време двамата точно са разбрали, че ще стават родители и бъдещият татко решава, че е редно да предложи брак на любимата си.

Биляна с радост приема, но категорично отказва това да се случи преди раждането на бебето. В края на пролетта се ражда бебето, но грижите около новороденото отново отлагат сватбения купон.

През 2016-а журналистката се върна на работа и с Пламен си купиха нов дом, който трябваше да обзаведат. Тази година са решили, че вече стават за смях с отлагането на брака и затова догодина трябва да осъществят тази стъпка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !