Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Видео показва флирт на Харви Уайнстийн с негова обвинителка

отпечатай новината

14.09.2018 12:34 | Видян 1266 пъти

Видео показва флирт на Харви Уайнстийн с негова обвинителка

Видео, излъчено от телевизия Скай нюз, показва флирт на холивудския продуцент Харви Уайнстийн с една от обвинилите го в сексуален тормоз и сексуално насилие жени по време на бизнес среща през 2011 г.

Във видеото продуцентът приема 28-годишната Мелиса Томпсън в офис на компанията си. Уайнстийн заключва вратата, сграбчва младата жена, открито флиртува с нея, след това изглежда я опипва под масата по време на разговор. Томпсън го обвинява, че по-късно я поканил в хотелската си стая и я изнасилил.

Според адвоката на Уайнстийн - Бен Брафман, с това видео Томпсън се опитва да засили позицията си в съдебното дело срещу неговия клиент.

"Става въпрос за нов опит да се опозори публично Харви Уайнстийн с финансова цел и ние не приемаме това", каза адвокатът пред сп. Пийпъл, отхвърляйки твърденията за непристойно поведение.

Според Скай нюз през септември 2011 г. младата жена влязла в офис на компанията Уайнстийн, за да представи нова услуга за видеа и анализ на данни на фирмата си. В рамките на представянето тя заснела срещата с уебкамерата на компютъра си.

Кадрите показват как Уайнстийн влиза в помещението и заключва вратата, като иска от персонала да не бъде обезпокояван. Младата жена му подава ръка, за да се здрависа с него. Той обаче я сграбчва, като погалва гърба ѝ.

Видео ТУК!

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !