Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Гюлджан праща свои приятелки да следят Фики на участия

отпечатай новината

11.09.2018 15:26 | Видян 1510 пъти

Гюлджан праща свои приятелки да следят Фики на участия

Сексапилни жени под прикритие следят фолкпевеца Фики.Чалгарят, който през последните месеци се е отдал на бащинството и има все по-малко публични изяви, е подложен на строг контрол от съпругата си Гюлджан. Младата жена няма много доверие на благоверния си, който в миналото имаше славата на голям женкар.

Затова и Гюлджан се е решила на крайната мярка - наела е свои приятелки да следят Фики, докато той ходи на участия, а тя гледа бебето им вкъщи. Разкрепостените девойки обикалят и купонясват в дискотеките, където чалгарят пее, и тайно наблюдават дали не се задява с почитателките си, пише седмичник.

На едно от последните си участия Фики беше изненадващо кротък и безразличен към женското внимание спрямо него. Девойките все така напористо го заобикаляха, но той не смееше да докосне нито една от тях. Вероятно чалгарят знае, че е наблюдаван, и затова демонстрираше поведение на примерен съпруг, който няма нужда от чужди ласки.

Следенето на любимия мъж не е нещо, което само Фики е преживял. Подобно нещо преди години се случи и на тромпетиста от Ку-ку бенд Йордан Йончев-Гъмзата. Жената до него се съмняваше във верността му и лично се зае да го следи дали не кръшка от правия път. Многобройните му участия я умориха и тя се отказа по цели нощи да ходи по петите му.

"И за Фики има лъч надежда, че ще може спокойно да се забавлява и няма да го сочат с пръст, че е станал мъж под чехъл, а само преди няколко месеца беше най-желаният мъж в страната", коментират фенове.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !