Отиде си бащата на зверски убития в...

Издъхна бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов....

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Ламбо се събра с голямата си любов

отпечатай новината

11.09.2018 09:46 | Видян 2094 пъти

Ламбо се събра с голямата си любов

Стефан Данаилов отмаря край морето в компанията на Аня Пенчева, видя HotArena. Големият Стефан Данаилов бе засечен преди дни в Царево в компанията на... Аня Пенчева и приятели! Това се случи в небезизвестното заведение "Хасиенда", където двамата популярни актьори, случайно или не, говорили доста дълго на масата. Приятелите им свидетелстват, че срещата минала изключително ползотворно и в добро настроение и за двамата.

Докато мъжът на Аня Пенчева Ивайло Караньотов се труди неуморно в тв формата "Фермата", красивата му спътничка събира и последните лъчи на лятото по българското Черноморие. През юли, на фестивала "Арт поток", организиран от продуцента ДимитърТодоранов, и Аня, и Ламбо бяха поканени по различен повод да се изявят. Данаилов представи автобиографичната си книга, а Пенчева игра в постановка с други колеги. Но за да не предизвикват жълти клюки, дваматане посмяха да се засекат на едно и също място. Ето това вече се случи през почивните официални празници, пише "България Днес".

"И двамата си припомнят миналото, но вече само приятелски. Отдавна нещата са приключили между тях", споделят присъствали на вечерта. Самият Данаилов споделя, че голямата му любов след покойната му съпруга Мария е именно актрисата Аня Пенчева.

"Нашата история беше истинска, повече от обикновен флирт. Мисля, че итя имаше същото усещане - за любов. Аня е другата жена, която съм обичал истински. Мери разбра това и го преживя много тежко. А и мен ме измъчваше съвестта: мисълта, че трябва да оставиш един човек заради друг, не ми даваше спокойствие. След началната еуфория дойде отрезвяването, а в тази фаза започваш да си задаваш много въпроси. Готовли си за нов живот? Накъде отиваш? Аня беше умно момиче. Поговорихме и се разбрахме. В края на краищата има една прозаична фраза: "Важно е кой ти пере гащите". От своя страна красавицата, която по това време прохожда в Народния театър "Иван Вазов", споделя за тази любов следното:

"Връзката с този мъж беше тайна само за нас двамата. Той беше на 40 години. Изпя ми "Колко е страшно да бъдеш влюбен на 40 години" и "Моето мъжко момиче". А аз му изпях "Не остарявай, любов". След което съпругата му дойде в театъра и каза в кафето: "Аз съм жената". Мои "добри" колежки ме поканиха на нейната маса. Единственото, което можах да кажа тогава, беше: "Така ли? Той никога не ми е споменавал, че е женен". След години и аз станах съпруга. Един ден си помислих: "Боже, какво ли ще стане, ако аз съм на нейно място! До този момент нищо не е станало. Дано Бог ме предпази", разказва с днешна дата Пенчева за любовта си със Стефан Данаилов.

До последно обаче той остава с Мери. "Не знам доколко успях да я убедя, че тя е моят избор в живота. Отнесе чувствата със себе си. И мисля, че ми прости", каза Мастера, който още чувства вина за прегрешенията към покойната си съпруга.

Ламбо:

Сърцето ми е оръфано

"През последните години, през които си отидоха повечето от най-близките ми хора, чувствам душата си и сърцето си като оръфани. Вечене ходя и на поклонения. Защото не мога да повярвам какво се случва. А после виждам номерата им в телефона си и неволно ми се иска да натисна копчето, за да ги чуя. Но това повече няма как да стане", казва Данаилов, който е в добра физическа форма и никак не изглежда да "линее", както писаха недобросъвестни медии.    

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !