Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ники Кънчев: Бабата на българската естрада влиза в Брадъра

отпечатай новината

04.09.2018 10:31 | Видян 3053 пъти

Ники Кънчев: Бабата на българската естрада влиза в Брадъра

На медийно събитие бяха разкрити любопитни подробности за участниците в предстоящия сезон на VIP Brother: Женско царство, който започва на 10 септември в 20.00 ч. по NOVA. В мълчаливото присъствие на 12 световноизвестни кралици, представени със свои прочути портрети, сред които Елизабет I, Клеопатра и Мария–Антоанета, водещите на предаването Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева подсказаха къде са скрити улики за новите VIP съквартиранти. „Истината е, че и аз не знам кои са участниците“, сподели Ники.

Водещите на предаването Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева загатнаха кои ще са новите участници в къщата под формата на игра с кралици от световната история. Един от примерите бе Елизабет I, която Ники Кънчев спомена най-вече във връзка с престоя й в затвора. Един от участниците, също като нея, е прекарал известно време зад решетките. Естествено, това засили впечатлението, че в шоуто ще влезе Анита Мейзер, която се намира под домашен арест, след като бе осъдена за убийство по непредпазливост на съпруга си и за подкуп. Едва преди две седмици присъдата й бе намалена от 4,5 години лишаване от свобода на 3 години. Кънев обяви още влизането на "Бабата на българската музика", сравнена от него с "Бабата на Европа" кралица Виктория. Според клюките това е Ева от „Тоника“.

Звездата, която влиза във VIP Brother бе наречена още "колос на естрадата". "Едни от любимите ми песни са нейни", каза водещият и допълни, че с тази участничка предаването продължава традиционното участие на естрадни знаменитости, като Йорданка Христова, Марги Хранова, Кичка Бодурова, дует Ритон. В къщата ще влезе и мъж, който "има известен творчески проект със своята кралица". Твърде възможно е това да е партньорът на Гала в "На кафе" и в живота - Стефан.

Бе обявен и участник, известен с бурните си романтични връзки, вероятно футболистът Благой Георгиев, прочул се и със среднощните си подвизи редом до колегата си Валери Божинов, чиято бивша любима Алисия също влиза в къщата. За известния мачо щяло да има изненадващи участници, които да му напомнят за миналото и евентуално да го вкарат в любовен триъгълник или четириъгълник, обясни Кънчев. В къщата влиза още дама, обсъждана от целия народ, сочена с пръст за своето фриволно поведение, както и звезда, която в момента е на върха на сценичния живот.

В живите предавания коментатори ще бъдат журналистката Криси Патрашкова и продуцентът на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян, който коментира, че макар участниците във VIP Brother да не са представителна извадка на българския народ, нещата, които обикновено се случват в къщата, предизвикват обсъждането на наболели в обществото теми.

„Този сезон още от сега е любимият ми VIP Brother. Вкъщи цари женско царство и аз като една императрица на дома изгарям от нетърпение да видя същия матриархат и в Къщата“, разказа Алекс Сърчаджиева. „Ново този сезон е, че ежедневните епизоди ще са час и половина, а не както до сега по един час. Елиминациите и номинациите ще са в понеделник и сряда“, завърши Антоний Мангов, директор „Програма“ на Нова Броудкастинг Груп.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !