Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Кристина Милева обучава БГ модели за световния подиум

отпечатай новината

03.09.2018 13:35 | Видян 2210 пъти

Кристина Милева обучава БГ модели за световния подиум

Кристина Милева ще обедини сили с Диляна Попова в издирването на Новото лице на модния подиум. Двете ще се включат с обща рубрика към предаването Преди обед, което ще се завърне в ефира на bTV от утре.

Красавиците ще отведат зрителите зад кулисите на целия процес по създаването на един модел, а момичето, избрано от тях ще получи шанс и за международна кариера.

Александър Кадиев и Десислава Стоянова ще се завърнат като водещи и в новия сезон на Преди обед. Предаването ще запази някои от най-гледаните си поредици, като още в първото си издание ще запознае зрителите с 21-годишния Самуил Александров от Русе, успял да свали 80 килограма за 8 месеца.

Не/зависимите с автор Ралица Стефанова ще проследи лечението на трима души от тежки зависимости като наркотици, алкохол и хазарт. В Духът на здравето на 4 септември пък Неделя Щонова ще разкаже историята на Сас Фрийман - актриса, модел, телевизионна знаменитост и дубльор на Ема Томпсън, която живее втори живот след прекаран тежък инсулт.

В първото издание за сезона на Албумът Венета Георгиева ще разгледа спомените в снимки на Кралицата на джаза - Лени Вълкова, която от години живее в Лондон, но ще се срещне със свои почитатели в София в същия ден на събитие, организирано от радио Jazz FM и НДК.

Мистичната България и този сезон ще насочва вниманието към ценностите, скрити под земята, където археолозите търсят отговори на вековни загадки. В първия епизод на 5 септември Ирена Григорова ще представи пирамидалната гробница край Малтепе, определяна като археологическото откритие на века. В рубриката Като на кино своя критичен поглед към седмичния афиш ще отправи експертът Деян Статулов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !