Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мила Кунис дебне Бивш под прикритие

отпечатай новината

24.08.2018 09:31 | Видян 1181 пъти

Мила Кунис дебне Бивш под прикритие

Да се появиш на гала, но вместо червило да вадиш от чантичката си отрязан пръст – в такава нелепа ситуация се поставя холивудската звезда Мила Кунис в екшъна, който блести с доста повече хумор, отколкото адреналин - „Бивш под прикритие“.

Лентата, която ще можем да видим на голям екран от утре, поставя съпругата на Аштън Къчър в ролята на Одри - изоставена от гаджето си шпионин (Джъстин Теру) продавачка в местния магазин. Заедно с най-добрата си приятелка Морган (Кейт Макинън) разбиват комплекса й за малоценност, потегляйки на опасна мисия из цяла Европа.

Да откраднат паспортите на две невинни девойки на гара във Виена и да напъхат жизненоважна флашка във вагината си са само част от „операциите“, които трябва да извършат, за да се приберат живи у дома. Пътят им преминава през Австрия, Чехия, Холандия и къде ли още не, а мантрата е само една - „не се доверявай на никого... освен на най-добрата ти приятелка, която знае с точност датата, в която си загубила девствеността си“.

„Бивш под прикритие“ е достоен летен филм. Той няма да ви натовари, няма да търси отговори на екзистенциални проблеми – единственият проблем вероятно би бил, че не можете да го гледате с чаша мохито в ръка. Откроява се само един феминистки мотив, който обаче по-скоро забавлява, отколкото да се натрапва. Това режисьорката Сузана Фогел успява да постигне чрез шеговитите подмятания на Морган по адрес на шефка в МИ 6 от рода на „ти си Бионсе на правителствените служби“. Някъде там тя се опитва да проповядва феминизъм и на откачен украински перверзник, като го учи на цитати от Мишел Обама.

„Бивш под прикритие“ заслужава вниманието ви и заради ненадминатата химия между Мила Кунис и Кейт Макинън, които се сработват толкова добре на големия екран, че резултатът ще ви докара мускулна треска на стомаха от смях.








автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !