Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джони Деп ударил мениджър при самозащита

отпечатай новината

22.08.2018 11:30 | Видян 1335 пъти

Джони Деп ударил мениджър при самозащита

Джони Деп отрече да е посягал на мениджъра Грег Брукс, който заведе дело срещу него за побой по-рано тази година.

Това става ясно от становище, дадено от звездата от „Карибски пирати“ в понеделник. По думите на актьора, той е бил провокиран от Брукс, като дори се „страхувал за живота си“ по време съвместната им работа за предстоящото заглавие City Of Lies. Нещо повече, Деп е категоричен, че подобни притеснения е имал и режисьорът на продукцията Брад Фърман.

Въпреки че твърди, че е „действал при самозащита“, адвокатите на звездата обясняват пред сп. People, че актьорът никога не е удрял Брукс. За това имало дузина свидетели, всички от които били склонни да свидетелстват за това.

Припомняме, че инцидентът е станал през месец април 2017 г. Тогава Брукс е работил като мениджър локация – специалистът, който избира местата за снимки. Той твърди, че Джони Деп на два пъти го ударил в гърдите и го нагрубил. Това станало след критична забележка на Брукс за сцена, в която се снимали приятели на актьора. С подадения иск ищецът държи да получи и парична компенсация от холивудския екранен идол, чийто размер не се уточнява.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !