Бран Старк приел финала на Игра на...

Бран Старк победи в Играта на тронове в едноименния...

Уилям и Кейт надминаха Хари и Меган в...

Уилям и Кейт надминаха Меган и Хари по последователи в...

Най-хубавите неща в живота са безплатни

отпечатай новината

20.08.2018 17:55 | Видян 504 пъти

Най-хубавите неща в живота са безплатни

В пътеводителя „НАЙ-ХУБАВИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА СА БЕЗПЛАТНИ“ на издателство "Книгомания" ще откриете съвети и препоръки, които ще ви улеснят най-изгодно да разгледате и почувствате живота в градовете, които сте решили да посетите най-икономично.Този справочник ще ви разведе из 884 интересни места в над 60 големи града на всички континенти и ще ви помогне да извлечете максимума от бюджета си с указания за безплатни паркове, музеи и природни забележителности, съчетани с евтина храна и приключения.

За мнозина от нас, когато поемем на пътешествие, безплатните неща са не само привлекателни, но и задължителни, ако възнамеряваме да прекараме колкото се може повече време на път с раница на гърба. Не говорим само за туристическите „набези“, защото много от незабравимите моменти на пълна свобода и приключенски пътешествия се оказват финансово бреме. Бързо осъзнаваме, че евтиното може да се окаже далеч, далеч по-хубаво от платеното. Няма вечеря в римски ресторант, която да се сравни с пикник със сандвичи пред вила „Селимонтана“, намираща се на няколко минути пеша от Колизея, която открих по време на първото си посещение на Вечния град.

И ако ще си говорим за житейски уроци, няма по-образователно преживяване, разкриващо същността на хората, от споделянето на спално помещение с десетина други пътешественици от цял свят. Ако искате да научите кои са най-лудите приключения в Африка, къде е най-добрата и евтина гурме храна в Азия, кои са най-добрите природни паркове в Европа, кои са топ 10 най-характерни приключения за Америка, най-добрите безплатни разходки в Австралия и Нова Зеландия, това е вашият наръчник да обиколите света.

Най-добрите места за плуване сред природата в Европа, Най-добрите безплатни музеи и галерии в Европа, Най-добрите пешеходни обиколки в Европа, Най-добрите обиколки на градове с обществен транспорт в Европа, Топ 10 най-характерни за Америка приключения,  Най-доброто безплатно кино в Северна Америка, Топ 10 най-добри приключения в американските природни паркове, Безплатни за гледане спортове в САЩ, Най-добрите безплатни разходки в Австралия и Нова Зеландия, Евтина дегустация на вино в Южна Америка и Как да купонясваме на карнавала в Рио.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !