Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Влюбени се сгодиха на концерта на Любо във Варна

отпечатай новината

17.08.2018 17:15 | Видян 1707 пъти

Влюбени се сгодиха на концерта на Любо във Варна

Костадин Иванов предложи брак на половинакта си Йоланда по време на концерта на Любо във Варна

Близо 2000 души станаха свидетели на емоционално предложение за брак по време на концерта на Любо Киров от турнето „Както преди“ в Летния театър във Варна. Буквално ден преди събитието бъдещият младоженец Костадин Иванов се свързал с екипа на изпълнителя и заедно организирали изненадата за приятелката му Йоланда Йорданова.

Заедно сме от седем години и винаги сме харесвали музиката на Любо Киров, а „Мога“ е „нашата песен“, свързваме я с най-хубавите ни моменти. Веднъж Йоли на шега ми беше казала, че ако някога ще ѝ предлагам брак, трябва да е именно на фона на тази песен и аз просто изчаках подходящия момент.

Огромни благодарности на Любо и екипа му, че ми помогнаха да направя този момент наистина специален“, разказва Костадин. Секунди след заветното „да“ на половинката му и под акомпанимента на бурните аплодисменти на публиката Любо Киров изпълни „Мога“, още няколко от големите си хитове, както и песните от чисто новия албум „Както преди“.

Артистът не крие, че подобни предложения за брак са се случвали неведнъж на сцената. „За мен тези концерти са възможност както за нас музикантите, така и за публиката, да споделяме и изразяваме любовта си чрез музиката. Няма по-хубаво нещо за един артист от това да види, че е вдъхновил някого да сподели своята любов пред толкова много хора. В Пловдив, Бургас и Варна изненадите и емоциите бяха страхотни, очакваме да ги преживеем и в останалите градове“, допълва изпълнителят.

Заедно с Маестро Живко Петров (клавиши), Калин Вельов (барабани и перкусии), Ангел Дюлгеров (китара) и беквокалистките от LaTiDa, Любо Киров продължава към следващите спирки от турнето – в Летните театри в Русе на 4 септември и Велико Търново на 5 септември.

Източник: monitor
Снимка: Първолета Маринова

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !