Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ники Дойнов сложи силикон на жена си

отпечатай новината

17.08.2018 15:57 | Видян 2567 пъти

Ники Дойнов сложи силикон на жена си

Ники Дойнов е развързал кесията и е направил щедър подарък на любимата си Петя – нов силиконов бюст.

Скандалната бивша манекенка настоявала за интервенцията от близо година, когато престанала да кърми сина им Марко и забелязала, че деколтето й не изглеждало както преди, писа „Ретро“.

Понеже била суетна жена, която отделла доста време на външния си вид, веднага направила проучване кой е най-добрият пластичен хирург у нас и легнала под ножа.

Удоволствието да върне самочувствието на сексапилната жена струвало на журналиста 10 бона, показва справка с ценоразписа на пластичните гурута у нас.

Все пак Петя не прекрачила границите на естетиката и си сложила сравнително малко силиконови импланти, но ефектът не останал скрит за никого от обкръжението им.

Още в моделските си години т била сред най-търсените момичета за реклама на бельо, тъй като имала завидно деколте. Сега обаче размерът му се увеличил почти двойно, а Ники дори го хващал срам, когато се появявал с нея на плажа.

Жена му събирала почти всички погледи върху себе си с атрактивната си фигура и за да я скрие от зяпачите, това лято Дойнов отказал да почива на у нас или в Гърция, а в Германия.  

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !