Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Бившият на Ники Минаж: Тя едва не ме уби!

отпечатай новината

19.08.2018 09:01 | Видян 1926 пъти

Бившият на Ники Минаж: Тя едва не ме уби!

Ники Минаж и бившето ѝ гадже, Сафари Самюелс, с когото бяха заедно почти 15 години, си обявиха война в социалните мрежи. Сафари обвини звездата, че тя го е порязала толкова дълбоко по време на спор, че той можел да умре.

"Помниш ли онази нощ, в която ме поряза и аз едва не умрях. Полицията и линейката трябваше да ме изведат на носилка. И аз трябваше да ги излъжа и им казах, че съм опитал да се самоубия, за да не те тикнат в затвора. И знаеш ли, аз все още не изпитвам омраза към теб, защото съм щастлив сега. Наслаждавай се на издаването на албума си", написа той. А след това я обвини, че му е изневерявала с Мийк Мил, с когото Ники впоследствие имаше връзка от 2015 г. до 2017 г.

35-годишната рапърка обаче не остана длъжна. Тя каза: "Ти ми открадна банковата карта, и каза, че това е твоя сметка с пари, за която не знам. Бог ще те накаже, че лъжеш. Престани да повтаряш, че си си опаковал багажа и си тръгнал. Ти дойде до моята къща, плачеше и ме умоляваше да отидем в Европа заедно, а аз отказах".

Източник: dnes.bg

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !