Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рачков и Мария на меден месец в Тоскана

отпечатай новината

16.08.2018 16:48 | Видян 2047 пъти

Рачков и Мария на меден месец в Тоскана

Слуховете, че Мария и Рачков са се събрали и са се оженили тайно, намериха своето потвърждение. Точно година след като обяви с писмо до медиите, че са разделени с Игнатова, двамата признаха, че отново са заедно и са се отдали на заслужен релакс преди старта на новия тв сезон.

Митко и Мария отмарят в най-живописната област в Италия – Тоскана, в компанията на своя шеф Мъгърдич Халваджиян, жена му Кремена, сина им Бедрос, снахата Александра и внучето Еди. Към арменската фамили са се присъединили и първата братовчедка на Маги и пиар на неговите фирми Ахвани, дългогодишната й половинка Асен Чанков, който е и съдружник в клана Халваджиян, както и водещите на „На кафе“ Гала и Стефан, писа „Уикенд“.

Маги публикува снимка в профила си на цялата тайфа на маса в просторното имение, което всяко лято взима под наем за семейството и приятелите си.

На кадъра, на който всеки от компанията е седнал срещу своята житесйка половинка, Мария и Митко са се настанили един срещу друг. С това те потвърдиха, че са отново заедно и най-вероятно правят опити и за бебе.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !