Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Хипотетичния развод на Тръмп и Мелания

отпечатай новината

16.08.2018 15:01 | Видян 2617 пъти

Хипотетичния развод на Тръмп и Мелания

През последната година отношенията между Доналд Тръмп и Мелания са по-обтегнати отвсякога, особено след скандала с порно актрисата Сторми Даниелс. Дали двамата клонят към развод и какви биха били последиците от него?

През пролетта слуховете, че Доналд и Мелания обмислят развод се засилиха след признанията на порно звездата Сторми. Тя твърди, че Тръмп й е платил 130 000 долара, за да запази в тайна аферата им от 2006 година. Мелания дори изчезна от зоркото око на медиите за цели 24 дни, докато ситуацията се успокои.

Въпреки всички спекулации и огромното медийно напрежение, двойката остана заедно. Това далеч не означава, че отношенията им са прекрасни и не може да се стигне до развод. Тръм вече има известен опит в тази сфера – през 1990 се развежда с първата си жена Ивана, която получава 20 милиона долара, а девет години по-късно втората му жена Марла получава скромните 1 милион долара от развода им.

Бракоразводните адвокати Санди Ейн и Черил Ню разкриват пред Washingtonian, че Мелания и Тръмп със сигурност са подписали предбрачен договор, където разпределението на имуществото е обяснено в детайли, както и сумата, която първата дама би получила.

Адвокатите са почти убедени, че съществува и възможността при евентуален развод двойката да подпише и следбрачен договор. Този договор би изплатил на Мелания много по-солидна сума от колкото предбрачния, а в размяна тя ще трябва да остане с Американския президент до края на мандата му.

Източник: Missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !