Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Нанси и Добри – любов въпреки разстоянието

отпечатай новината

13.08.2018 09:20 | Видян 4062 пъти

Нанси и Добри – любов въпреки разстоянието

Спортист и манекенка. Що за клише? Във всеки друг случай би било, но не и в този на Мис България 2013 Нанси Карабойчева и волейболния национал Добромир Димитров. Нито тя е типична миска, нито той – обикновен спортист. А двамата заедно от години правят уникална цялост, която просто чакаше да бъде узаконена. И това се случи – на 27 юли си казаха „Да“ с голяма сватба в родния Пазарджик.

Тя беше приказна във фина бяла рокля, по тялото, цялата от ръчна дантела и разбира се от български дизайнер, а той – гордо изправен в изпънат безупречно смокинг, сменил маратонките с излъскани обувки.

Чаканото близо осем години събитие двамата отпразнуваха подобаващо на две дати. „На 27 юли подписахме и направихме църковния брак в Пазарджик, а вечерта беше сватбената ни фотосесия, което много облекчи програмата за 28-ми, когато беше големия купон“, разказа пред „Монитор“ красавицата от село Юнаците. Не било обаче лесно да убедят църквата да ги венчае в петък, а двамата много държали на датата, за да съвпадне с тази на годишнината и годежа им. Така в първия ден събрали най-близките, семействата и кумовете – звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов и съпругата му Деляна. За втория ден оставили забавните традиционни ритуали и празненството със 190 гости

Не минало без взимане на булката и веселбата започнала още от обяд. Добри и свитата му пристигнали в дома на Нанси, но ударили на камък още на входа, където една от петте шаферки ги очаквала с маркуч и трион. Всичките приятелки на красавицата, заедно с родата били достоен отпор. „Всъщност аз не се криех, а ги подлъгахме. Те търсеха през всички стаи и даваха пари, а аз кротко ги чаках в градината, под една арка от цветя, която мама ми направи“, смее се красавицата, която е редуцирала отдавна модните си изяви и от две години се занимава с медийно планиране в голяма рекламна агенция. Не пропуснали да спазят всички ритуали с настъпване, менчета и пити.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !