Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Джими Кимел иска Оскар за Бързи и яростни

отпечатай новината

13.08.2018 09:00 | Видян 1358 пъти

Джими Кимел иска Оскар за Бързи и яростни

„Филмовата академия хареса толкова много начина, по който водих церемонията последните две години, че реши да промени всичко в нея“, така с чувство за самоирония комикът Джими Кимел посрещна новината за измененията в предстоящия награден сезон на оскарите.

Водещият бе начело на бляскавата вечер и тази година, когато телевизията ABC отчете рекордно нисък зрителски интерес. Това, от своя страна, провокира бордът на директорите на Академията да сведат излъчваната част от церемонията до 3 часа.

„Хората в Туитър коментират, че това все още е с два часа повече от необходимото“, намигна още във вечерното си шоу Кимел.

По повод добавянето на новата категория за популярен филм, той отчете, че вероятно рано или късно ще станем свидетели на Оскар за Бързи и яростни.

Хубаво е, че Академията най-накрая реши, че трябва да награждава филми, които публиката все пак е гледала

пошегува се още той, правейки препратка към Формата на водата, чийто резултат от световния боксофис преди голямата победа на оскарите през март бе около 50 милиона долара. За сравнение, последният филм от поточната линия на Бързи и яростни има в актива си печалби в размер на 1,2 милиарда долара.

Сред малкото, които защитиха категорията за популярни филми, бе продуцентът Джейсън Блум. „Мисля, че това е стъпка в правилната посока. Академията има нужда от раздвижване и това е чудесен начин да се осъществи целта“, каза той по време на премиерата на последния си филм BlacKkKlansman в Ел Ей.

Мисля, че Академията помага на нас продуцентите да правим повече комерсиално провокиращи филми. Нейните награди трябва да са релевантни на това

смята още той. Спайк Лий, режисьорът на BlacKkKlansman бе по-пестелив на думи около промените. „Дойдоха като гръм от ясно небе“, каза той, като се въздържа от оценка на последствията.

Любителите на седмото изкуство обаче също приеха нововъведенията с чувство за хумор, като в социалните мрежи мнозина предполагат, че до няколко години Академията ще започне да раздава Оскар и на гифовете.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !