Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бахаров озаптява брат си

отпечатай новината

09.08.2018 16:29 | Видян 1732 пъти

Бахаров озаптява брат си

С тежката задача да вкара в правия път брат си Явор се е заел Захари Бахаров. Звездата от „Под прикритие” натиска по-малкия си брат да се ожени за актрисата Рая Пеева и дори да създаде семейство с нея.

След изцепките му във „ВИП Брадър” миналата година и няколко безпаметни купона, баткото го натиска вече за деца. Захари напълно одобрява най-новата приятелка на брат си и я иска за снаха, пише „България днес”.

Бахаров — старши дори посъветвал по-малкия си брат да побърза и да се задоми с нея. Половинката му Диана Алексиева също се е сдушила с младата актриса от „Скъпи наследници”.

В момента цялата фамилия е на море в Лозенец, а Рая и Диана са неразделни приятелки. Двете често се хвалят, че излизат заедно по женски и се разбират прекрасно.

Пеева дори се включвала в отглеждането на двете деца на Бахаров — старши — Максим и Кая.

Поля от сериала на Би Ти Ви признава, че няма нищо против да стане майка. В интервю пред своята бъдеща етърва Рая доверява, че иска по-сериозни отношения с Явор.

„Готова съм за това. Искам да се грижа за някой и той да се грижи за мен”, откровена е Рая. Тя е убедена, че едно дете няма да попречи на кариерата й.

„Не ме плаши, че семейството ще ми вземе нещо. Майчинството би ми дало друга гледна точка”, добавя Рая.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !