Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Бременна ли е Светлана Василева? Плеймейтката: Може би...

отпечатай новината

06.08.2018 10:03 | Видян 2219 пъти

Бременна ли е Светлана Василева? Плеймейтката: Може би...

Слуховете, че Светлана Василева, вече Гущерова, е бременна стават все по-упорити. Плеймейтката обаче не смята да коментира засега темата и нито потвърждава, нито отрича.

„Нека да го оставим под въпрос дали съм бременна или не. Може би. Не искам да казвам „Да“ или „Не“. Много пъти сме си говорили с Хриси. Той също иска, много обича децата. Да има дете ще е много голямо щастие за него, както и за мен. Готова съм да съм майка и мисля, че ще се справя много добре.

Страх ме е единствено да не напълнея много. Не съм от хората, които се ограничават – когато ми се яде нещо, си го хапвам. Може да е малко, но ям. Бебето е на първо място, килограмите остават на заден план“, заяви тя пред България днес.

Гущерова мечтае да дари Гущеров с поне две-три деца, а след 10 години да са още щастливи и заедно. Светлана настоява, че вече се чувства зряла и улегнала и все по-рядко намират тема, по която да спорят със съпруга си.

„Не съм детенцето, което преди години имаше онова по-незряло поведение. С фамилията на Хриси трябва да бъда много по-отговорна и сериозна. Не мога да си позволя скандалите от миналото. В началото бях много наплашена от семейния живот и си мислех, че ще ни е трудно на двамата.

Има много примери как хората изпитват трудности и се развеждат. Имам приятели, които са имали 7-8 години връзка, женят се и след година се разделят. Станахме още по-близки, отколкото бяхме преди. Няма дори за какво да се скараме“, настоява тя.

Светлана заяви, че е щастлива с любимия човек, който осъществил мечтаната ѝ сватба, с мечтаната рокля и парти.

„Беше точно това, което исках. Роклята беше точно тази, която винаги съм си представяла. Украсата също беше мечтаната. Хриси ми подари сватбата, която винаги съм искала. Когато го заведох в агенцията, която организира сватбата, той каза: „Мен не ме питайте за нищо. Каквото каже тя, това да е“. И жената призна, че ѝ е олекнало.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !