Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мила искала да зареже Ащън, той й дал ключа от дома си

отпечатай новината

01.08.2018 16:54 | Видян 2710 пъти

Мила искала да зареже Ащън, той й дал ключа от дома си

Мила Кунис неведнъж е описвала себе си като „отворена книга“ и изглежда наистина е такава, имайки предвид, че може да говори за всичко, дори за бившата на съпруга си. В шоуто на Марк Марън „WTF“ актрисата коментира семейния си живот без задръжки.

„Омъжих се за разведен мъж“, призна тя и след реакцията на водещия го укори как може да е пропуснал факта, че Ащън е бил женен за Деми Мур.

„Ще се изненадаш колко си приличате със съпруга ми. И той не знае нищо за никого. Често аз съм в шок от невежеството му и го питам: „Ти шегуваш ли се? Наистина ли не знаеш кой е това?“. Веднъж дори не разпозна Джулия Робъртс“, обясни Кунис.

Мила за пореден път разказа как се запознала с Кътчър когато била на 14, а той на 19. Двамата участваха в шоуто „That '70s Show“, ала любовта им пламна близо 20 години след това. Кунис има връзка с Маколи Кълкин, докато Аштън се жени за Деми Мур.

„Те имаха нормална, истинска връзка. Отглеждаха 3 деца, напълно нормален живот. Да... той беше по-млад, но обичаше тези деца“, добави още актрисата.

Мила призна, че двамата започнали да се виждат близо година, след като той се разделил с Мур. Тя дори обмисляла да сложи край на връзката им, преди нещата да се задълбочат сериозно. Но ден след като тя решила да го зареже, той ѝ предложил да се премести при него и тя приела.

„Загубихме 20 години, в които не бяхме заедно, но ако не бяхме минали през това, нямаше да се случи това, което се случи“, коментира Кунис.

Двамата се венчаха през 2015 г. и са родители на две деца – Уайът и Димитри.

Източник: Tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !