Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Роналдо ще живее в двойна къща фантом

отпечатай новината

31.07.2018 17:38 | Видян 2523 пъти

Роналдо ще живее в двойна къща фантом

В центъра на Торино, но невидима. Или поне скрита зад високи дървета и с невероятна гледка към града. Ето в такава къща ще живее новата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо.

Информацията е на Гадзета дело спорт и все още не е официално потвърдена, а и едва ли някога ще бъде, предвид желанието за спокойствие от страна на португалеца.

Именно с такова той ще разполага в новия си имот. До него се стига по частен път, а от известно време на бариерата контролът е строг, разказват италианските журналисти, които се опитват да снимат къщата.

Всъщност къщите са две, но са свързани помежду си. Намират се в близост до известната торинска черква Гран мадре ди дио, точно в парка на града. Така Роналдо може да бъде хем близо до светския живот и до известните ресторанти, хем и да си почива спокойно преди и след мач.

Гледката пък била зашеметяваща - сякаш Торино е в краката ти.

Източници на италианското издание са категорични, че португалецът веднага се е влюбил в новия си дом, защото му напомня за къщата му в Мадрид, където прекара 9 години. Стаите са просторни, светли, а основният цвят е сиво.

Всичко е в модерен стил, какъвто Роналдо обожава. Слуховете твърдят, че футболистът е обиколил и разгледал и други имоти, но не е харесал класическия торински стил.

Дворът на имота е огромен. В него има басейн, отделно помещение с фитнес и солариум, а всяко движение се следи от модерна система за охрана и камери.

Роналдо и семейството му ще живеят в едната къща, а другата ще е запазена за гости, прогнозират медиите.

Иначе съседът на Кристиано не е случаен. В близкия имот е резиденцията на Джон Елкан - президент на автомобилния гигант Фиат.

btvnovinite.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !