Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Райна и Коцето се разделили!

отпечатай новината

26.02.2009 12:15 | Видян 47192 пъти | Гласували 11

Райна и Коцето се разделили!

Турнето на Райна и Константин в САЩ се е провалило. Това е най-горещата клюка в коридорите на "Пайнер", според в. "Стандарт".

Коцето и неговото "пиле", които вече не били гаджета, трябвало да летят днес зад океана, но не получили US визи. Двамата си били резервирали отделни хотелски стаи. Нещо повече, подобно на Преслава, която възпя в детайли скъсването й с Петко Димитров, новата песен на Райна също е вързана текстово с раздялата й с Константин.
Любимецът на "осмокласничките" се опитал да целуне бившата си изгора, като минал през гримьорната, но Райна го подминала хладно, без да го поздрави.

Според запознати красивата македонка вече си имала нов приятел, за когото само се знае, че се казва Николай. Слуховете пък я свързват с танцьор от Dancing stars. В същото време засега се провалиха намеренията на Райна да стане манекенка в САЩ. Фолк гърлата си пуснала студийни снимки и данните си в американски сайт за модели и чака оферти. Певицата се надявала да съчетае полезното с приятното в задокеанското си турне и да се яви на кастинг за модел, уточнява "Стандарт".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !